Hotline: (+45) 31 10 77 44
Mandag til fredag
CET 0830 - 1600
Retningslinjer for personvern og bruk av informasjonskapsler (cookies)

Denne siden beskriver hvordan vi bruker informasjonskapsler på dette nettstedet, og hvordan vi håndterer personopplysninger. Ved å besøke dette nettstedet aksepterer du disse retningslinjene.


Oversikt:

1. Eier- og kontaktinformasjon
2. Registreringstyper
    2.1. Registrering via webskjema
    2.2. Registrering via informasjonskapsler
        2.2.1. Hva er en informasjonskapsel
            2.2.1.1. Øktinformasjonskapsler
            2.2.1.2. Fast informasjonskapsel
        2.2.2. Slik sletter/administrerer du informasjonskapsler
3. Bruk av personopplysninger
4. Beskyttelse av personopplysninger


1. Eier- og kontaktinformasjon

Dette nettstedet eies av:
ANIDEKO A/S

Forretningsadresse:
Smedevænget 4 B
4700 Næstved
Danmark

Telefonnummer:
(+45) 31 10 77 44.


2. Registreringstyper

ANIDEKO oppretter registreringer på to forskjellige måter på dette nettstedet.
  • Registrering via webskjema
  • Registrering via informasjonskapsler

2.1. Registrering via webskjema

Det er obligatorisk å oppgi navn, telefonnummer og E-post før du kan sende oss en forespørsel.
Av sikkerhetsgrunner, og for å hjelpe oss å unngå uønsket e-post (spam), vil klientens IP-adresse sendes sammen med informasjonen som fylles inn i feltene på webskjemaer.


2.2. Registrering via informasjonskapsler

ANIDEKO bruker informasjonskapsler for å forbedre brukerens opplevelse av vårt nettsted. Personopplysninger lagres ikke. Vi tillater også bruk av tredjeparts informasjonskapsler på nettstedet for innsamling av statistiske data.
Vi bruker tredjeparts informasjonskapsler fra Google Analytics for å samle inn informasjon om trafikken til nettstedet vårt.


2.2.1. Hva er en informasjonskapsel

En informasjonskapsel brukes for å utveksle informasjon mellom en nettleser og et nettsted.
Informasjonen kan brukes til autentisering, eller til å identifisere en brukerøkt, brukerens innstillinger, innhold i en handlevogn eller annet som kan oppnås ved å lagre tekstdata.
Informasjonskapselen lar nettstedet gjenkjenne din datamaskin og er ofte brukt for å forbedre brukervennlighet.
Informasjonskapsler er ikke programvare. De kan ikke programmeres, inneholde virus eller installere skadelig programvare på vertsmaskinen.


2.2.1.1. Øktinformasjonskapsler

En øktinformasjonskapsel varer bare mens brukeren er på nettstedet og utløper når en økt avsluttes, dvs. når du lukker nettleseren.


2.2.1.2. Fast informasjonskapsel

En fast informasjonskapsel varer etter at økten er avsluttet. Faste informasjonskapsler lagres på harddisken til de utløper eller til de blir slettet.


2.2.2. Slik sletter/administrerer du informasjonskapsler

Hvis du ikke vil godta informasjonskapsler, kan de fleste nettlesere innstilles slik at de blokkerer informasjonskapsler, eller spør om tillatelse hver gang et nettsted vil lagre en informasjonskapsel. Du kan også slette lagrede informasjonskapsler i nettleseren. Du finner mer informasjon om dette på nettleserens hjelpesider.

Slik sletter du informasjonskapsler:
Deaktiver informasjonskapsler fra Google Analytics som beskrevet her.


3. Bruk av personopplysninger

Vi samler ikke inn andre personopplysninger enn de som oppgis ved registrering, kjøp eller deltagelse i spørreundersøkelser via webskjema, telefon eller e-post.
Noe av den oppgitte informasjonen vil i noen tilfeller bli videresendt, men kun til autoriserte forhandlere og kun i sammenheng med levering og produktstøtte.
Personopplysninger brukes for å fullføre transaksjoner eller tjenester som informasjonen er samlet inn i forbindelse med. I tillegg bruker vi informasjonen for å lære mer om brukerne av nettstedet vårt. Dette kan inkludere studier og analyser for å forbedre våre produkter, tjenester og teknologier, eller visning av innhold og reklame tilpasset dine interesser og hobbyer.


4. Beskyttelse av personopplysninger

All informasjon som sendes via webskjema lagres på en sikker server og er kun tilgjengelig for ansatte i ANIDEKO.
Statistikk-data lagres på en Google-server. Google Analytics kan oppgi personopplysninger til tredjeparter for å oppfylle gjeldende lover, bestemmelser, juridiske prosesser eller etterkomme forespørsler fra myndighetene, eller til tredjeparter som behandler opplysningene på vegne av Google Analytics.
I henhold til personopplysningsloven skal dine personopplysninger lagres på en sikker måte. Vi lagrer personopplysninger på datamaskiner med begrenset adgang, plassert i kontrollerte anlegg, og våre sikkerhetsprosedyrer kontrolleres regelmessig for å påse at brukerinformasjon behandles på en sikker måte og i henhold til personopplysningsloven.
Vi kan ikke garantere 100 prosent sikkerhet for dataoverføringer over Internett. Dette betyr at det kan finnes en risiko for at andre, uautoriserte internettbrukere kan få tilgang til informasjonen under overføring og lagring av elektronisk informasjon. Du oppgir derfor personopplysninger på egen risiko.
Personopplysninger blir fortløpende slettet eller avidentifisert etter hvert som formålet med å samle inn opplysningene avsluttes. Personopplysninger lagres aldri mer enn tolv måneder etter bruk.
Den hurtige utviklingen av Internett betyr at det kan bli nødvendig å endre våre rutiner for behandling av personopplysninger. Vi forbeholder oss derfor retten til å oppdatere og endre våre retningslinjer for personvern. Oppdateringer vil reflekteres i datoen nederst på siden. Skulle det bli nødvendig å foreta betydelige endringer av retningslinjene, vil vi informere om dette via godt synlige meldinger på vårt nettsted.
I den utstrekning personopplysninger vedrørende deg er behandlet, har du rett på å få innsyn i de personopplysningene vi lagrer som kan knyttes til deg, i henhold til personopplysningsloven. Hvis det viser seg at behandlet informasjon eller data vedrørende deg er feil eller misvisende, kan du kreve at denne informasjonen rettes opp, slettes eller blokkeres. Du kan når som helst trekke tilbake din tillatelse til å bruke dine personopplysninger. Du har muligheten til å klage på behandlingen av personopplysninger som er lagret om deg.


Retningslinjene om personvern og bruk av informasjonskapsler ble sist oppdatert: 20-02-2013.