Hotline: (+45) 31 10 77 44
Mandag til fredag
CET 0830 - 1600
ABS-ringer

Pulserer bremsepedalen, eller hører du en hurtig bankelyd når du bremser i lav hastighet, akkurat som om du kjører på is?

Systemet oppfatter ikke en defekt ABS-, reluctor- eller tonering som en elektrisk feil og vil derfor ikke nødvendigvis tenne ABS-varsellampen med det samme. Den vil tennes når systemet er slått helt av. Lampen kan også i noen tilfeller tennes og slukkes flere ganger.

En defekt ABS-ring sender feil signal til bilens elektriske kontrollenhet slik at den starter ABS-systemet rett før bilen stopper. Kontrollenheten kan også deaktivere systemet fullstendig slik at bilen blir vanskeligere å kontrollere, og bremselengden øker.

I mange tilfeller er det tilstrekkelig å skifte ABS-ringen, i stedet for at hele drivakselen og/eller ledd må skiftes ut.

Vi er spesialister på ABS-ringer av høy kvalitet som passer tusenvis av modellvarianter produsert av Alfa Romeo, Audi, BMW, Chevrolet, Chrysler, Citroen, Dacia, Daewoo, Dodge, Fiat, Ford, Honda, Hyundai, Jaguar, Jeep, Kia, Lancia, Mazda, Mercedes-Benz, Mitsubishi, Nissan, Opel, Peugeot, Renault, Rover, Saab, Seat, Skoda, Smart, SsangYong, Subaru, Suzuki, Toyota, Vauxhall, Volvo og VW. Men det er ikke alt...

Hver dag jobber vi med utvikling av nye ringer, og med å utvide bruksområdet for vårt produktutvalg.


Ta en titt i vår produktkatalog og kontakt oss hvis du trenger mer informasjon.